Na vrh
  • 21°C Rijeka
  • 22°C Krk
  • 22°C Cres
  • 24°C Opatija
  • 26°C Split
ADVENT U KOPENHAGENU

15.-17.12.2017.

 
Zašto je Kopenhagen čaroban? Ima li to veze sa omiljenim piscem bajki Hansom Christianom Andersenom ili sa time što je svaki boravak u Kopenhagenu bajka sama za sebe? Otkrijte adventsku čaroliju najmodernije europske metropole u kojoj obitava najstarija kraljevska obitelj na svijetu te ponesite kući sa sobom dašak Vikinške čarolije koja je protkala ovaj grad!
 

15.12. – LJUBLJANA - KOPENHAGEN                                                     
Polazak iz Rijeke u jutarnjim satima. Sastanak putnika u 05,00h u zračnoj luci Ljubljana sa pratiteljem putovanja. Polet zrakoplova JP (Adria airways) u 06,45h prema Kopenhagenu. Slijetanje u Kopenhagen u 08,50h. Po slijetanju odlazak autobusom na razgled grada u pratnji stručnog vodiča na hrvatskom jeziku : lučka četvrt Nyhavn sa starim jedrenjacima – Amalienborg Palace (zimska rezidencija kraljevske obitelji) - Mala Sirena (uz pauzu za fotografiranje) – zabavni park Tivoli – Royal Theatre – Christiansborg palača – muzej umjetnosti Ny Carlsberg Glyptotek – Christiansborg Palace (Danski parlament) – burza itd. Prijava u hotel i slobodno kasno poslijepodne za vlastite sadržaje. Preporučujemo večeru u nekom od poznatih restorana u centru grada ili u samom zabavnom parku Tivoli. Noćenje u hotelu.

16.12. – KOPENHAGEN – NORTH SEALAND
Doručak. Slobodan dan za vlastite sadržaje i uživanje u prijestolnici sjevera. Posjetite Muzej voštanih figura, kraljevsku riznicu Rosenborg, odlučite se na vožnju kanalima ili uživajte u mnoštvu prodavaonica sa adventskom ponudom ili jednostavno istražite gastronomsku ponudu grada. Uz minimum od 10 prijavljenih osoba otvara se mogućnost odlaska na fakultativni izlet u dvorce Sealanda – Frederiksborg i Kronborg (poznat kao dvorac Elsinore u “Hamletu”). Povratak prema hotelu, noćenje.

17.12. – KOPENHAGEN - LJUBLJANA
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za last minute shopping prije povratka ili šetnju gradom. Transfer do zračne luke. Polet zrakoplova JP u 19,10h. Slijetanje u Ljubljanu u 21,05h te transfer do Rijeke.

Cijena po osobi: 3.390,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 10 putnika)
Doplata za 1/1 sobu 830,00 kn
 
U cijenu je uključeno: zrakoplovna karta Adria Airways (ekonomska klasa) prema itinereru, smještaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 sobi u centru grada, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, poludnevni razgled grada sa stručnim vodičem, pratitelj putovanja, jamčevina i organizacija putovanja
U cijenu nije uključeno: transfer Rijeka – Ljubljana – Rijeka 130kn po osobi (minimum 30 pax), napojnice za vodiče i vozače, zrakoplovne pristojbe – 1090,00 kn (podložne su promjenama do dana izdavanja zrakoplovnih karata), ulaznice u objekte i muzeje koji se posjećuju (osim dvorca Fredriksborg), fakultativni izlet u North Sealand (860,00 kn na min.10 pax ; 475,00 kn na min.20 pax), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

 
Uvjeti i način plaćanja:

  • prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.

  • Gotovinom

  • Kreditnim i debitnim karticama( do 6 rata beskamatno) : AMEX, DINERS, Erste Maestro plus, Maestro, Visa, i Mastercard Raiffeissen banke, Mastercard, Maestro i Visa Zagrebačke banke, Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb

 


 
Agencija zadržava pravo promjene cijene  i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.
​ 

Za ovo putovanje vrijede „Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa“
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.