Na vrh
 • 21°C Rijeka
 • 22°C Krk
 • 22°C Cres
 • 24°C Opatija
 • 26°C Split

BEČ Excellence in Pediatrics 06.12.-09.12.2017. 
BEČ 06.12.-09.12.2017.
Excellence in Pediatrics


Puno svjetla, razigrane boje, pahuljice snijega, miris pečenih kestena, mnoštvo štandova sa ukrasima i sitnicama odvesti će vas u svijet bajke i učiniti nezaboravnu čaroliju Adventa u Beču. Ovdje možete pronaći bijeg od stresa uz opuštajuću atmosferu na svakom koraku, a grad će vas oduševiti sa svojim znamenitostima i ljepotom u vrijeme Adventa.   
 
06.12.srijeda – PULA – RIJEKA - ZAGREB – BEČ                                 
Ukrcaj putnika u 07,00 sati na autobusnom kolodvoru Pula, u 09,15 na autobusnom kolodvoru Žabica Rijeka te u 12,00 sati na autobusnom kolodvoru Zagreb. Vožnja preko Slovenije i Austrije u pravcu Beča uz kraća stajanja. Po dolasku u Beč panoramski razgled grada i odlazak prema hotelu Arcotel Wimberger 4* u centru grada. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odlazak do centra grada, individualne šetnje i kupovinu. Noćenje.
 
07.12.četvrtak – BEČ – Excellence in Pediatrics
Doručak. Organizirani odlazak na kongres. Za osobe u pratnji preporučujemo odlazak na razgled grada sa lokalnim vodičem – šetnja centrom grada : Kärntner Straße, katedrala Sv.Stjepana, Hofburg Palace, ulica Graben itd. Slobodno vrijeme za ručak i shopping u najpoznatijoj shopping ulici - Mariahilferstrasse. Povratak u hotel. Noćenje.
 
08.12.petak – BEČ– Excellence in Pediatrics
Doručak. Individualni odlazak na kongres te ostatak dana slobodan za vlastita istraživanja – posjetite slavni dvorac Schönbrunn koji je pod zaštitom Unesco-a sa njegovim prekrasnim vrtovima, razgledajte mnogobrojne adventske štandove ili se jednostavno opustite u nekoj od mnogobrojnih kavana uz komad poznate Sacher torte. Za one koji žele još više doživjeti grad tu je Prater sa panoramskim kotačem (Wiener Reisenrad), prekrasne vožnje kočijom, slavni muzej Haus der Musik (muzej zvuka i glazbe) te čudesni koncerti Strauss & Mozart u u Kursalonu gdje je i slavni Strauss nekada davno imao koncerte na poziciji prve violine. Povratak u hotel. Noćenje.  
 
09.12.subota – BEČ- TVORNICA ČOKOLADE I GRAZ - ZAGREB – RIJEKA - PULA
Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Reigersburgu i tvornici čokolade Zotter. Tvornica koja je drugačija od ostalih nudi ekološku proizvodnju i vodi vas kroz čitav process od prerade tekuće mase čistog kakaa do finalnog proizvoda. Čokolada koju možete rezati i kušati, posegnuti za punjenom čokoladom u vlakiću koji kruži uokolo ili uživati u toploj čokoladi sa pogledom na brdoviti krajolik pod snijegom. Nastavak putovanja prema Grazu i kraće vrijeme za razgled grada i adventski shopping. U poslijepodnevnim satima nastavljamo putovanje prema Zagrebu, Rijeci i Puli.
 
 
Cijena:2.330,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 35 putnika)
Doplata za 1/1 sobu 1.060,00 kn
 
U cijenu uključeno:
 • Prijevoz autobusom prema programu
 • Smještaj na bazi 3 noćenja u 1/2 sobi s doručkom u hotelu Arcotel Wimberger 4* u centru grada
 • Poludnevni razgled grada sa stručnim vodičem
 • Pratitelj putovanja
 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • Jamčevina i organizacija putovanja
 
 
U cijenu nije uključeno:
 • Ulaznica za Schonbrunn i tvornicu čokolade – obavezna doplata 225,00 kn
 • Napojnice za vodiče i vozače
 • Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike koji nisu uključeni u cijenu, fakultativne sadržaje te osobnu potrošnju
 • Kotizacija za kongres
 
 

 
Napomena:
Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.
 
 
 
 
Za ovo putovanje vrijede „Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa“
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.